slogan

Fitness

Wat is Fitness?

Fitness is een sport waarbij je zeer gericht een doelstelling kunt nastreven.
Dit is een van de redenen waarom moderne fysiotherapeuten gebruik maken van de fitness bij de revalidatie van zijn of haar patiënten.
Maar ook voor diegenen die geen blessures hebben is fitness een uitkomst! Wij proberen de sport te benaderen zoals die bedoeld is. Je komt bij ons met bepaalde wensen, dat kan zijn het verbeteren van je conditie, gewichtstoename of -afname en mogelijk het vergroten van je spierkracht. Wij zorgen er met op maat gemaakte programma's en begeleiding van onze sportinstructeurs voor dat je jouw doelstelling bereikt. Indien gewenst stellen wij een fitheidprofiel van jou op, dit omvat het afnemen van een conditietest, het meten van je gewicht en een vetpercentagemeting. Zodat, mocht je een aantal maanden verder zijn, er met behulp van harde feiten vastgesteld kan worden hoeveel effect je training enig effect heeft gesorteerd. Fitness is een verzamelnaam voor de activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt.

Ook voor revalidatie en Senioren

Onze gediplomeerde fysiotherapeut begeleidt mensen met medische beperkingen en bij revalidatie.
Wie na een ongeluk of een operatie weer op krachten wil komen, heeft behoefte aan goede begeleiding en specifieke oefeningen.
Die mensen kunnen ook bij ons terecht, net als degenen die een aangepast sportprogramma nodig hebben vanwege een handicap. Het is voor die groepen mensen juist ook erg prettig dat zij in een normale sportcentrum kunnen sporten. 
 

Proefles aanvragen

Ben je geïntereseerd en wil je een keer ervaren hoe je resultaat gericht kunt sporten in een gemoedelijke sfeer?
Aarzel dan niet en vraag nu een proefles aan in één van onze vestigingen.

Vraag nu een proefles aan